Locaties  >  Dedemsvaart  >  kindcentrum Dikkertje Dap

kindcentrum Dikkertje Dap

 

Kindcentrum Dikkertje Dap
Langewijk 184
7701 AK Dedemsvaart
Tel: 0523-617053

dikkertjedap@welluswijs.nl

LRK dov: 335355122
LRK bso: 137532982

Openingstijden
* dov: ma t/m vr 06.30-18.00 uur 
   activiteitenblok: 08.45-11.15 uur
* bso: ma,di,wo,do,vr
* vso: ma t/m do 7.00-8.30uur
* psz :ma t/m vr 8.30-11.15 uur, donderdag en vrijdag: 12.45-15.30 uur.

Aanmeldingsformulier

Namens de oudercommissie: “Leuk om te zien dat de dames met hun aanstekelijke enthousiasme dit kinderfeest (Sinterklaas) graag wat extra aandacht willen geven. We helpen dit jaar ook weer graag mee om het net zo gezellig te maken als vorig jaar.”

Nieuws-item april 2018 

Dikkertje Dap staat deze weken in het thema van ‘Ik en mijn familie’.

Om dit te vieren hebben we kinderen gevraagd om een papa, mama, opa of oma mee te nemen om samen te komen dansen. Onder leiding van Kirsten Derksen van Kidans werden de kinderen en familieleden uitgedaagd om te dansen. Zo hebben ze samen een trein gevormd, hebben ze een druppel gevangen en naar een putje gebracht en gedanst onder een tent waar de ballen bovenop dansten. Ook de familieleden werden nagedaan bij verschillende activiteiten, zoals mama die aan het haren kammen is en opa die staat te harken. Er is veel plezier beleefd aan het dansen, waarbij  de spieren zijn losgemaakt en de verbeelding volop te leven kwam. Er is ook geknutseld met familiefoto’s en er is in elke groep een baby(pop) in bad gedaan. De komende weken blijven we nog aan dit leuke thema aandacht besteden.

 

 
Op de locatie hebben we een 100% volledige FLEXGROEP met afname per kwartier tussen 06.30 en 18.30 uur (muv activiteitenblok 08.45-11.15 uur). We bieden daarmee op deze locatie voor iedereen een passend aanbod: de keuze uit een volledige flexgroep of een reguliere dagopvanggroep


 

Nieuwsitem januari 2018
Het nieuwe jaar is weer begonnen, een nieuw thema van Puk is weer gestart. We gaan de komende weken werken met het thema Hatsjoe. Wilt u meer informatie over het themagericht werken?, ga dan naar https://www.welluswijs.nl/opvangvormen/0-4-jaar/ukenpuk-programma.html
 
 
 

Kindcentrum Dikkertje Dap heeft de beschikking over vijf groepen voor dagopvang, tevens peuterprogramma en een groep voor buitenschoolse opvang:

  • Eendjes, Kikkers (0-4 jaar, dagopvang met peuterprogramma)
  • Dolfijnen (2-4 jaar, dagopvang met peuterprogramma, peuterspeelzaal 2 1/2 uur)
  • Brulapen,Giraffen (0-4 jaar, flexopvang per kwartier inclusief inhoudelijk programma)
  • Knabbel, Babbel, activiteitengroep Willie Wortel (gevestigd in de Langewieke) met als onderdeel o.a. de sportBSO (4-13 jaar, buitenschoolse opvang)

Informatie over deze locatie, vindt u via de menu-items in de paarse balk. Foto's die gemaakt zijn op de groepen, kunnen door ouders van kinderen die gebruik maken van kindcentrum Dikkertje Dap bekeken en gedownload worden via het menu 'inloggen'.