Locaties  >  Dedemsvaart  >  peuterspeelzaal De Rolwip

peuterspeelzaal De Rolwip

 

Peuterspeelzaal De Rolwip
Ridderspoorstraat 3
7701 EC Dedemsvaart
Tel: 0523-615383

LRK: 181880568

rolwip@welluswijs.nl

Openingstijden:
ma t/m vrijdag: 08.30-11.15 uur
ma,di,do: 12.45-15.30 uur
combidagen: ma-mo/do-mo, ma-mi/wo-mo,
di-mo/do-mi, di-mi/vrijdag-mo

Aanmeldingsformulier

Nieuws-item maart 2018  

Het voorjaar komt er weer aan daarom gaan we met alle peuters heerlijk naar de kinderboerderij.Heerlijk spelen tussen de dieren en wie weet zijn er ook al lammetjes geboren die we kunnen bekijken.

 

De peuterspeelzaal De Rolwip is gesitueerd in een schoolgebouw naast de basisschool De Regenboog en beschikt over een grote afgesloten speelplaats. Van binnen biedt De Rolwip een omgeving die de peuters uitnodigt om te spelen.

De peuterspeelzaal beschikt over een ruim lokaal dat kleurrijk, veilig en met ontwikkelingshoeken is ingericht, met spelmateriaal dat alle mogelijkheden en stimulansen voor uw peuter biedt om zich optimaal te vermaken en te ontwikkelen
Het is ook mogelijk om peuterspeelzaal af te nemen bij de locaties kindcentrum Dikkertje Dap en kindcentrum De Pretstek.

In de Rolwip is ook de Spel-o-theek gevestigd. Dit is een plek waar ouders speelgoed kunnen lenen voor hun kinderen. Het is voor kinderen leuk om regelmatig met iets nieuws te kunnen spelen. Tevens is het een handige manier om te kijken of een kind bepaald speelgoed leuk vindt, voordat u dit gaat aanschaffen.

Informatie over deze locatie, vindt u via de menu-items in de paarse balk. Foto's die gemaakt zijn op de groepen, kunnen door ouders van kinderen die gebruik maken van peuterspeelzaal De Rolwip bekeken en gedownload worden via het menu 'inloggen'.