Locaties  >  Hardenberg  >  kindcentrum De Kameleon, Marslanden  >  Foto's  >  Foto's Duizendpoot

Foto's Duizendpoot

 

December 2018

Sinterklaas 2-4 jaar

 

December 2018

Naar de Welkoop dieren kijken op dierendag.

Juli 2018

Duizendpoot

Juli 2018

Duizendpoot

 

Maart 2018

Duizendpoot

 

Februari 2018

Kerst.

 

Januari 2018

Duizendpoot pietjes.

December 2017

Duizendpoot.

 

 

Juli 2017. Duizendpoot.

Juli 2017  

Het thema was: Oef! Wat is het warm!

We hebben deze weken gewerkt met de tegenstellingen warm en koud.

In welk badje zit warm water en in welke koud? Wat vind je prettiger warm of koud?

Welke kleren dragen we als het warm weer is? Een lange broek of een korte broek.

Puk heeft heel veel kleren aan, welk weer is het nu buiten? De zon schijnt, Puk heeft het heel erg warm, kan jij helpen met de kleren uit doen en de goede kleren weer aan trekken?

Ook hebben we geverfd met ijsjes! We hebben verf in de vriezer gedaan, in een ijsjeshouder en daarna konden de kinderen ermee verven. Hier leerden de kinderen dat als je vloeibare verf in de vriezer doet dat het dan een vaste vorm krijgt.

Met ijsblokjes spelen en voelen was ook erg leuk. Het is in het beginnen wel even wennen, zo’n koud glibberig blokje maar het is toch ook wel interessant.

Natuurlijk werd er met warm weer ook lekkere ijsjes gegeten!

De opa en oma week.

Wat een gezelligheid als er zoveel opa’s en oma’s op bezoek komen! De kinderen vonden het erg leuk om boekjes te lezen, te bouwen of te voetballen met de opa’s en oma’s. Maar gezellig knuffelen en alles laten zien blijft ook altijd leuk. 

Opa en oma week. Juni 2017.

Thema: “ik en mijn familie”

De kinderen mochten een a4tje inleveren met foto’s van hun familie. Die werd besproken en er werd vaak door de kinderen naar gekeken. Er werd dan ook vaak trots geroepen: “kijk dat is mijn papa en mama”. Ook konden ze op het magneetbord een huisje maken om een plaatje van de familie heen of andere familieleden toevoegen.

Wat ook een leuke activiteit om te doen was: “een baby in bad doen”. Soms werd er een echte baby in bad gedaan maar ook werd puk in bad gedaan. De kinderen vinden het erg leuk om te helpen. Eerst de kleren van Puk uit trekken en dan Puk voorzichtig in het water doen. Daarna Puk lekker wassen met een washandje en dan afdrogen en weer kleren aan. 

Foto's duizendpoot 2017