Locaties  >  Hardenberg  >  Peuterspeelzaal De Kleine Doekes

Peuterspeelzaal De Kleine Doekes

 

 

 

Peuterspeelzaal De Kleine Doekes
Frits de zwerverlaan 7
7771 CV Hardenberg
Tel:0523-270855

kleinedoekes@welluswijs.nl

Geopend maandag t/m vrijdag 8.30-11.15 uur.

Op vrijdag is er verlengde opvang van 11.15-12.15 uur mogelijk.

Aanmeldingsformulier

Nieuws-item maart 2018

Vrijdagmorgen bieden we verlengde opvang aan voor de peuters dit is een groot succes. Bij voldoende aanmeldingen willen we die verlengde opvang ook op woensdagmorgen aanbieden.

 

Nieuws (sept 2016)

We zijn van start gegaan met de peuterspeelzaal De Kleine Doekes!

De gereformeerde basisschool Ds. G Doekes is een eigen peuterspeelzaal gestart. Dit initiatief is een samenwerking tussen de school en Stichting Welluswijs. De peuterspeelzaal is een professionele aanvulling op de opvoeding thuis en heeft als functie het kind optimale ontwikkelingskansen te bieden. Ze richt zich op kinderen van 2 tot 4 jaar en verzorgt een ontwikkelingsgericht programma. In de peuterspeelzaal is geen scheiding tussen spelen en leren. Kinderen ontdekken in spel en kunnen in de peuterspeelzaal kennis maken met een breed scala aan speel- en ontwikkelingsmaterialen en krijgen zo een optimale voorbereiding op het basisonderwijs. 

 

Locatie peuterspeelzaal De Kleine Doekes heeft de beschikking over een groep peuterspeelzaal:

       
  • De Kleine Doekes (2-4 jaar, peuterspeelzaal)

 

    Informatie over deze locatie, vindt u via de menu-items in de paarse balk. Foto's die gemaakt zijn op de groep, kunnen door ouders van kinderen die gebruik maken van de peuterspeelzaal bekeken en gedownload worden via het menu 'inloggen'.