Locaties  >  Kloosterhaar  >  kindcentrum De Oversteek

kindcentrum De Oversteek

Kindcentrum De Oversteek
Schoolstraat 79
7694 AW Koosterhaar
Tel: 0523-712204

oversteek@welluswijs.nl

LRK dov: 772835159
LRK bso: 903343058

Geopend: ma t/m vr 07.30-18.00 uur
VSO:  ma t/m vr 7.00-8.30 BSO: ma t/m vrijdag
Activiteitenblok: 08.45-11.15 uur

Aanmeldingsformulier

​Nieuws-item augustus 2018 

Oef wat warm 

Afgelopen weken hebben we met het thema “Oef , wat warm” gewerkt. 

Wat was het weer een toepasselijk thema. We hadden prachtig weer en konden niet alleen vertellen hoe warm het was maar ook laten voelen. Er was een ijscokar gemaakt en natuurlijk horen daar ook echte ijsjes bij. Warm en koud zijn begrippen die veel aan de orde zijn geweest.  

Natuurlijk blijven we ook in de vakantie een aantal zaken herhalen over warmte en kou. Wanneer trek je een jas aan? Schijnt de zon al? Zijn we al ingesmeerd? En nog vele andere vragen die de kinderen bezig houden. Maar natuurlijk is ook de vakantie onderwerp van gesprek.  Wie is er met vakantie, ga jij nog met vakantie waar ga je naar toe, blijf je lekker thuis, wat neem je mee.  

 

Ondertussen heeft iedereen de prachtige Tipi kunnen bewonderen. De kinderen spelen er volop in. Ook het voetenpad wordt volop gebruikt.  

 

Locatie kindcentrum De Oversteek heeft de beschikking over een groep voor dagopvang, een groep peuterspeelzaal en een groep voor buitenschoolse opvang:

  • Pompidom (0-4 jaar, dagopvang)
  • t Kloostergrut (2-4 jaar, peuterspeelzaal)
  • De Beer (4-13 jaar, buitenschoolse opvang)

Informatie over deze locatie, vindt u via de menu-items in de paarse balk. Foto's die gemaakt zijn op de groepen, kunnen door ouders van kinderen die gebruik maken van kindcentrum De Oversteek bekeken en gedownload worden via het menu 'inloggen'.