Locaties  >  Kloosterhaar  >  kindcentrum De Oversteek

kindcentrum De Oversteek

Kindcentrum De Oversteek
Schoolstraat 79
7694 AW Koosterhaar
Tel: 0523-712204

oversteek@welluswijs.nl

LRK dov: 772835159
LRK bso: 903343058

Geopend: ma t/m vr 07.30-18.00 uur
VSO:  ma t/m vr 7.00-8.30 BSO: ma t/m vrijdag
Activiteitenblok: 08.45-11.15 uur

Aanmeldingsformulier

Nieuws-item oktober 2018

De eerste weken na de zomervakantie zitten er weer op. We blijven genieten van het mooie weer en spelen veel buiten. Daar oefenen de kinderen hun motoriek maar ook hun sociale vaardigheden. Het is niet altijd makkelijk om iets te moeten delen. Spelen is leren.De eerste weken zijn we gestart met het thema Welkom Puk. Na de vakantie is het voor de meeste kinderen even weer wennen op de dagopvang en peuterspeelzaal. Daar wordt dan ook volop aandacht aan besteed. Waar kun je mee spelen in de huishoek of bouwhoek? Hoe heten de andere kinderen ook alweer. Door middel van leuke activiteiten laten we de kinderen zich weer thuis voelen op de locatie.De voorbereidingen voor het volgende thema Eet Smakelijk zijn in volle gang. We gaan dan bezig met welke soorten fruit en groente zijn er en natuurlijk wordt er daar waar kan geproefd. Samen de tafel dekken wat heb je dan allemaal nodig en met hoeveel kinderen en pedagogisch medewerkers zijn we. Dit zijn nog maar enkele onderwerpen uit het thema.  Alles kan  nagespeeld worden in  de huishoek of  buiten taartjes bakken in de zandbak. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om als kind zelf te ontdekken en te spelen.  

 

Locatie kindcentrum De Oversteek heeft de beschikking over een groep voor dagopvang, een groep peuterspeelzaal en een groep voor buitenschoolse opvang:

  • Pompidom (0-4 jaar, dagopvang)
  • t Kloostergrut (2-4 jaar, peuterspeelzaal)
  • De Beer (4-13 jaar, buitenschoolse opvang)

Informatie over deze locatie, vindt u via de menu-items in de paarse balk. Foto's die gemaakt zijn op de groepen, kunnen door ouders van kinderen die gebruik maken van kindcentrum De Oversteek bekeken en gedownload worden via het menu 'inloggen'.