0523 - 71 22 72 info@welluswijs.nl
Opvangvormen  >  Flexibiliteit

Flexibiliteit

Sanne: "Ik ben al 3 jaar en we gaan met de 2+ kinderen soms apart spelen. We doen hele moeilijke leuke dingen zoals kleien, knippen en gymen." 

   

Anja: "Welluswijs speelt mooi in op onze behoefte. Ik kan mijn kind nu ’s ochtends op bepaalde dagen eerder brengen en op andere dagen vroeger ophalen. En in die tijd bieden ze ook nog gratis peuterspeelzaal aan. Heerlijk is dat!"

Flexibiliteit is voor veel ouders belangrijk. We kijken graag met u hoe we als opvang het beste kunnen aansluiten bij uw persoonlijke situatie

Met de verschillende contractvormen dagopvang en contractvormen bso die we bieden is er altijd iets wat bij uw situatie past, bv:

  • flexibiliteit in afname dagen
  • flexibiliteit rond de randen van de dag (0-13 jaar)
  • 100% flexcontract met flexibiliteit in dagen en afnamemogelijkheid per kwartier aan te geven (0-4 jaar)
  • 40 weken contract (excl schoolvakantie) (0-13 jaar)
  • een combinatie van bovenstaande

In de dagopvang (0-4 jaar) is speel-leren als een rode draad verweven in het dagprogramma. In de ochtend bieden we een gericht ontwikkelingsstimuleringsprogramma voor 0-2 jarigen en 2-4 jarigen (peuterspeelzaal).  We vinden het belangrijk dat tijdens dit speel/leerprogramma de kinderen de onverdeelde aandacht krijgen, daarom is tijdens die blok brengen/halen niet mogelijk.

Flexibiliteit maar niet ten koste van kwaliteit


Wilt u bespreken welke contractvorm het beste bij u past of wilt u een rekenvoorbeeld laten maken, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met de centrale administratie (info@welluswijs.nl).